. MAP III navazuje, čeká nás 14 měsíců společného plánování – map-orpcernosice

MAP III navazuje, čeká nás 14 měsíců společného plánování

Od 1.10. 2022 pokračujeme v místním akčním plánování pod taktovkou nového navazujícího projektu MAP III ORP Černošice ( CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0023104 )

Připomeňme si společnou vizi a strategické cíle

Na území ORP Černošice je zajištěn rovný přístup ke vzdělání každého dítěte a žáka. Dětem a žákům je garantováno právo vzdělávat se alespoň v základním standardu, dostupné vzdálenosti a ideálně též v komunitě obce, na kterou budou navázány další, i mimoškolní aktivity. Jen takové prostředí napomůže dalšímu růstu a vývoji občansky zdravé, vzdělané, konkurenceschopné a prorodinné generace našich nástupců. 

Proto všechny subjekty působící v oblasti základního a předškolního vzdělávání v obcích ORP Černošice samy i ve spolupráci s ostatními subjekty zajistí dostatek míst v moderně vybavených a k dětem, žákům, učitelům i veřejnosti přátelských školách a školských zařízeních, poskytujících kvalitní vzdělávání.“

Strategické cíle:

V následujících měsících bude probíhat opět společná diskuze s řediteli a zřizovateli škol, i dalšími aktéry a zájemci o kvalitu vzdělávání. Cílem je společně najít takové aktivity, které nám pomohou dosáhnout výše definovaných cílů.

Máte-li náměty, nápady, chcete se zapojit do diskuze, neváhejte nás kontakovat.

Koordinátoři klíčových aktivit:

Martina Bláhová blahova@masjihozapad.cz (oblast Rudná a okolí)

Renata Hlavešová hlavesova@mas-dolnobrezansko.cz (oblast Dolnobřežanska, Jílovska, Mníšecka a Černošicka)

Markéta Svobodová svobodova@masjihozapad.cz (oblast Horoměřicko, Roztocko)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*